Praktische informatie voor uw bezoek

Komt uw hond bij ons logeren, dan hebt u de keuze om uw eigen eten mee te brengen, of te kiezen voor het standaard eten dat wij voorzien. Dit geeft een verschil in prijs per nacht, voor meer informatie kunt u de pagina prijzen bekijken. Het standaard eten aanwezig in Dogotel is van het merk ‘Croc Plus’. Elke hond heeft doorheen de dag en nacht toegang tot proper en vers drinkwater.

Het is belangrijk dat de vaccinaties van uw hond in orde zijn, meer informatie hierover bekijkt u op de pagina vaccinaties. De vaccinaties van uw hond mogen niet langer dan een jaar geleden zijn en moeten in het vaccinatieboekje staan. U brengt het vaccinatieboekje mee en het blijft in het hondenhotel tijdens het verblijf. Het is wettelijk verplicht het vaccinatieboekje bij te hebben. Moest uw hond ziek worden is het ook het eerste document dat de dierenarts zal raadplegen. Wij doen er alles aan om uw hond optimaal te verzorgen maar het is natuurlijk mogelijk dat uw hond ziek wordt. Hierover meer informatie hier.

Bent u een nieuwe klant? Dan raden wij aan om voor het verblijf van uw hond een bezoek te brengen aan het hondenhotel. Maak een afspraak of kom tijdens de openingsuren en dan kunt u volop vragen stellen en indien nodig praktische zaken overleggen.

Als uw hond op verblijf komt, dan vergeet u best een aantal dingen niet. Op de pagina ‘Wat breng ik mee‘ staat alles voor u op een rijtje.

Tenslotte: elke klant moet een contract ondertekenen.  Vergeet daarom de eerste keer uw identiteitskaart niet!  Bent u verhuisd of hebt u een nieuw telefoonnummer?  Laat het ons dan zeker weten, zodat we uw gegevens kunnen aanpassen.