Hondenhokken

We beschikken over 4 kleine en 8 grote hokken voor honden.  In de winter is verwarming voorzien. De kleine hokken zijn geschikt voor één of twee honden kleiner dan 40 cm schofthoogte. De grote hokken zijn voor honden vanaf 40 cm schofthoogte.

Enkele voorbeelden:

  • Schofthoogte kleiner dan 40 cm: Chihuahua, Jack Russell Terrier, Beagle, Cocker Spaniel, Maltezer, Yorkshire Terrier, Teckel, Franse Bulldog, Cavalier King Charles Spaniel
  • Schofthoogte groter dan 40 cm: Labrador, English Springer Spaniel, Weimarse Staande Hond, Vizsla, Duitse Herder, Mechelse Herder, …

Speelweiden

In totaal zijn er 9 speelweiden van verschillende oppervlakten.  Zelfs wanneer het pension volzet is kunnen de honden dus veel naar buiten als het mooi weer is.  Wanneer het pension niet volzet is, kunnen ze vaak de hele dag naar buiten.  In die speelweide kunnen ze rennen, snuffelen en graven … binnen bepaalde grenzen natuurlijk.

Honden van verschillende eigenaars gaan nooit samen in dezelfde speelweide.  En uiteraard hangt de duur van een speelbeurt af van het weer en de aard en leeftijd van de hond.