Honden

We beschikken over 12 enkele en drie dubbele hokken voor honden. Elk hok omvat een binnengedeelte waar de dieren ’s nachts slapen en een buitengedeelte waar ze overdag verblijven als ze niet in de speelweide rondlopen. Beide gedeelten zijn overdekt. Het binnengedeelte wordt afgesloten en natuurlijk ook verwarmd in de winter.

Bij de enkele hokken meet het binnenhok 1,5 m x 1,5 m, het buitenhok 1,5 m x 2,5 m. Ze zijn dus geschikt voor de meeste rassen, zelfs voor 2 honden van dezelfde eigenaar. De binnenafmetingen van het dubbelhok zijn 1,5 m x 3 m. Het dubbel hok is voorzien voor grote rassen of wanneer u meerdere honden hebt die niet samen in een enkel hok kunnen.

In totaal zijn er 9 speelweiden van verschillende oppervlakte.  Dit is dus ongeveer één speelweide per twee hokken.  Wanneer het pension volzet is kunnen de honden dus de helft van de dag naar buiten als het mooi weer is.  Wanneer het pension niet volzet is, kunnen ze vaak de hele dag naar buiten.  En in die speelweide kunnen ze rennen, snuffelen en graven … binnen bepaalde grenzen natuurlijk.

Honden van verschillende eigenaars gaan nooit samen in dezelfde speelweide.  En uiteraard hangt de duur van een speelbeurt af van het weer en de aard en leeftijd van de hond.

Katten

Er zijn 3 hokken met een vloeroppervlakte van 1,5 tot 3 m². De hoogte is steeds 2 meter. Dank zij een sluissysteem is het ontsnappen van de dieren niet mogelijk. De hokken zijn binnenshuis en uiteraard verwarmd in de winter. In elk hok is er ook een plankje waarop de kat kan zitten, een krabplank en een kattenbak.