Medische verzorging

Wanneer uw dier medicatie moet krijgen, dan is dat geen probleem. U bezorgt ons de medicijnen en alle informatie bij het brengen van het dier. Wij zorgen dan voor het toedienen.  Let wel: we proberen dit zo goed en nauwgezet mogelijk te doen, maar indien uw dier weigert om de medicatie in te nemen of zich te laten verzorgen (bv. spoelen ogen of druppeltjes in oren), dan kunnen we niet verantwoordelijk zijn voor de gevolgen.

Indien uw dier inspuitingen moet krijgen, dan doen we wel beroep op onze eigen dierenarts. De kosten van die doktersbezoeken zijn ten laste van de klant.

Wordt uw dier ziek tijdens het verblijf, dan doen we eerst beroep op de dierenarts van de klant.  Is hij/zij niet bereikbaar of kan hij/zij niet komen, dan contacteren we ook onze eigen dierenarts. Alle medische verzorging die niet te wijten is aan onze fout, is ten laste van de klant.

Loopse teefjes

Loopse teefjes zijn niet toegelaten. Zowel voor het teefje als de reutjes leidt dit immers tot zware stress.  Informeer dus tijdig bij uw dierenarts hoe u loopsheid kunt vermijden.  Blijkt uw hond toch loops te zijn, dan zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele ‘ongelukjes’.