De hokken Eten & verzorging Prijzen Reserveren & verlengen Contract
Openingsuren & contact Wegbeschrijving Foto's Franšais English


Opgelet bij instellen gps

U kunt beter als adres 'Zomerweg 20' ingeven, dit brengt u correcter ter plaatse dan nummer 33. Komt u aan bij 'Zomerweg 20', dan is Dogotel (nummer 33) aan de overzijde van de straat. Geeft u nummer 33 in, dan staat u voor de serre van onze buren. Uiteraard zeer mooi, maar uw hond of kat kunt u daar niet brengen of ophalen.

U komt via de autosnelweg vanuit Brussel-Gent-Brugge (E40).

Neem de afrit "Jabbeke - Den Haan". Op het rondpunt volgt u richting Jabbeke. U kruist de autosnelweg en aan het volgende rondpunt gaat u rechtdoor (Stationsstraat). Aan het gemeentehuis volgt u de weg die een S-bocht maakt, dit is nu de Permekelaan. Volg die tot het einde. U komt opnieuw op een rondpunt waar u rechts neemt richting Gistel. De 1e straat aan uw linkerkant is de Zomerweg. Dogotel is 1 km verder aan de linkerkant (nr 33) in een scherpe bocht naar links.

U komt via de autosnelweg vanuit Koksijde (E40) of Oostende (A10).

Neem de afrit "Jabbeke/De Haan". Let op: blijf de afrit "Jabbeke" volgen. U komt aan een rondpunt waar u rechtsaf slaat richting Gistel. U komt voorbij een scherpe bocht naar rechts en daarna opnieuw aan een rondpunt ter hoogte van het museum Permeke. Daar gaat u rechtdoor. De 1e straat aan uw linkerkant is de Zomerweg. Dogotel is 1 km verder aan de linkerkant (nr 33) in een scherpe bocht naar links.

U komt van Brugge via de weg Brugge-Gistel (N367).

Na de brug over de autosnelweg gaat u aan de twee volgende rotondes rechtdoor. Na de tweede rotonde (ter hoogte van het museum Permeke) is de 1e straat aan uw linkerkant de Zomerweg. Dogotel is 1 km verder aan de linkerkant (nr 33) in een scherpe bocht naar links.

U komt van Gistel via de weg Gistel-Brugge (N367)

U komt voorbij garage Cools. Net voor u aan het rondpunt komt met richting Den Haan en E40, neemt u de smalle straat aan de rechterkant. Dit is de Zomerweg. Dogotel is 1 km verder aan de linkerkant (nr 33) in een scherpe bocht naar links.