De hokken Eten & verzorging Prijzen Reserveren & verlengen Contract
Openingsuren & contact Wegbeschrijving Foto's Franšais English


Honden

We beschikken over 12 enkele hokken en 1 dubbel hok. Elk hok omvat een binnengedeelte waar de dieren 's nachts slapen en een buitengedeelte waar ze overdag verblijven als ze niet in de speelweide rondlopen. Beide gedeelten zijn overdekt. Het binnengedeelte wordt afgesloten en verwarmd in de winter.

Bij de enkele hokken meet het binnenhok 1,5 m x 1,5 m, het buitenhok 1,5 m x 2,5 m. Ze zijn geschikt voor de meeste rassen, zelfs voor 2 honden van dezelfde eigenaar. De binnenafmetingen van het dubbelhok zijn 1,5 m x 3 m. Het dubbel hok is voorzien voor grote rassen of wanneer u meerdere honden hebt die niet samen in een enkel hok kunnen.

Per 3 hokken is er een ruime speelweide. Honden van verschillende eigenaars gaan nooit samen in dezelfde speelweide. Er is een beurtrol waardoor bij een volzet pension de honden minstens een derde van de dag buiten kunnen lopen. Wanneer er minder honden aanwezig zijn kunnen ze uiteraard meer buiten.

Katten

Er zijn 3 hokken met een vloeroppervlakte van 1,5 tot 3 m2. De hoogte is steeds 2 meter. Dank zij een sluissysteem is het ontsnappen van de dieren niet mogelijk. De hokken zijn binnenshuis en verwarmd in de winter. In elk hok is een plankje waarop de kat kan zitten, en uiteraard een kattenbak.